Okido sportkampen Inschrijven

Je kan annuleren tot 2 weken voor de start van het sportkamp.
Na annulatie rekenen we 10 euro administratiekosten aan.

Het doktersattest moet ons 5 weekdagen na het einde van het sportkamp bereiken. Indien ons dit niet binnen die tijd bereikt, wordt er geen terugbetaling uitgevoerd.

De verloren voorwerpen blijven tijdens de sportkampen op de kampplaats. Tijdens deze periode kan je steeds terecht bij de kampverantwoordelijke om het verloren voorwerp op te halen.

Je kind mag alleen naar huis mits je op maandag bij de start van het sportkamp een schriftelijke toestemming aan de kampverantwoordelijke bezorgt.

In de kampprijs is het volgende allemaal inbegrepen: professionele begeleiding, gratis opvang, een springkasteel op maandag, toegang tot het zwembad, toegang op daguitstap, busvervoer voor de daguitstap, diploma op het einde van de week, verzekering,…

Op onze sportkampen worden er dagelijks foto’s genomen. Deze worden op onze Facebook-pagina geplaatst.
Bij het aanvaarden van de algemene voorwaarden verklaar je je akkoord dat Okido Sportkampen foto’s neemt en eventueel publiceert, tenzij je dit schriftelijk meldt. Neem dus zeker schriftelijk contact met ons op indien je niet akkoord gaat met de verschijning en/of het eventuele gebruik van foto’s.

Onze monitoren beschikken over het attest animator/hoofdanimator, volgen een pedagogische opleiding en/of hebben tonnen ervaring.
Het monitorenteam wordt begeleid en ondersteund door onze kampverantwoordelijke.
Hij/zij is tevens ook het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen.

Eén week voor de start van het sportkamp ontvang je een e-mail met de nodige informatie.
Kijk zeker ook eens in je spamfolders. Soms komt ons mailverkeer daarin terecht.

Diezelfde informatie kan je vanaf dan ook terugvinden op :
https://www.okidosportkampen.be/kampinfo/

De gegevens worden door de monitoren gebruikt om zo correct mogelijk te kunnen handelen in geval van een allergie, … of een noodgeval.
Deze gegevens worden enkel gedeeld met het monitorenteam van het desbetreffende sportkamp en worden na elk kampjaar gewist uit onze databestanden.

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend, vermeld je de voornaam en achternaam van de vriend bij elke inschrijving.

Als een sportkamp volzet is, kan je je inschrijven op de wachtlijst. Van zodra er een plaats vrijkomt, word je onmiddellijk gecontacteerd per mail of telefoon.
Inschrijven op de wachtlijst is vrijblijvend.